Mange af os kan have et ønske om et friskere og yngre udseende ansigt. Der kan være rynker vi gerne vil være foruden. Vi kan også have et ønske om at fremhæve bestemte karakteristika ved vores ansigt, f.eks. læber, læbeforstørrelse, hage, kindben eller kæbelinjer. I takt med at vi lever længere og sundere, vil vi gerne tilpasse vores ydre til vores indre.

I dag foretrækker de fleste mennesker et naturligt resultat, snarere end et opereret udseende. Mange vil derfor foretrække vores ikke-kirurgiske ansigts- eller halsløft.

 

 

 

 

Untitled-1Hvilke behandlinger tilbyder vi

Injektionsbehandlinger med botox og filler er de mest populære kosmetiske behandlinger i verden med flere millioner behandlede patienter. Behandlingerne er ikke længere forbeholdt supermodeller eller hollywood-stjerner og bliver udført i tiltagende grad i Danmark.

De bruges i ansigtet til at behandle rynker, tandkødssmil, volumentab omkring kinder, mund og kindben, definere kæbelinjer, revitalisering af ansigtet og løft af halsen. Oftest vil det være en kombinationsbehandling med både botox og filler.

Der findes forskellige fillere; Restylane, Juvederm, Filorga etc. Vi bruger den nyeste generation af højkvalitets fillere fra Allergan: Juvederm® VyCross-serien og Juvederm® Ultra smile. Derudover bruger vi Vistabel® som er det originale botox godkendt til kosmetisk brug – i USA kaldet Botox Cosmetic®. Med baggrund i klinikkens lægers videnskabelige forståelse og engagement tillægger vi det stor værdi, at effektiviteten og sikkerheden af disse produkter er videnskabeligt undersøgt og at de er FDA-godkendte til kosmetisk brug (Højeste kvalitets stempel).

Læs mere om behandling med botox (Vistabel®) her.

Læs mere om behandling med filler (Juvederm®) her.

Læs mere om behandlingsforløbet her.

Du kan se før- og efter billeder her.

Du kan se pris på behandling med botox eller filler her.